Ugrás a fő tartalomra

Még nem

Vajon hányszor nyomódott ujjam,
mialatt egy kisebb edényt egy nagyobba pakoltam?
És vajon hányszor szúrt a villa,
míg eljutott egy gépből egy görgős kis fiókba?

Hányszor oldódott elmém borkapukban,
miközben felnőtten naív gyereknek tanultam?
És vajon hányszor szúr még a szív
mikor egy ilyen kapunyitás után, kékes füstöt szív?

"Szent ez az egész" s mi éktelenül
toljuk a napot egy homokórán belül.
Nyomódva, böködve, szúródva, oldódva
Így tuti, hogy nem világosodok meg a napokba.











Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Női identitásod mint áru? /nőnapra/

Szívem szerint egy gyűjtés következne itt arról, hogy milyen mocskos módja van a női identitással való kufárkodásnak, ugyanis kuruzslók egész hada lepte el a virtuális világot. De hogy ne legyen nagyon bő lére eresztve helyette a teljesség igénye nélküli felsorolás következik. Hol a vérrel festés hozza meg majd a hőn áhított és elveszített nőiességedet, hol szertartások - akár drogok bevonásával - méhszertartások /pin@gőzölés/ öröm vagy transztáncok /tingli-tangli szabadon "mert mi másokat nem fogunk követni" jobbra zár balra zár szanaszét, ettől leszünk szabadok. Általános körítés a papnőség, kis archetípusos duma, némi gagyi légzőgyakorlat. Elvonulások amik egyszerű receptek a gyógyulásra.  Ha esetleg bármelyikben volt már részed ne bánd, mert nagyon jól működő pszichológiai csapda áldozata lettél. Törődj bele ez van! Az a bizonyos egyszerű recept Végy egy bizonytalan lelkiállapotú embert és kínálj neki azonnali és nagyon egyszerű gyógyulást, tisztulást, egészséget vagy val

Sóhaj vagy kérés

Egy állandósult gondolat, mardossa a torkomat, mint az idei tavasz - általa - lassúlni látszik az ébredésre váró akarat.

Mínusz én világ

Ha nem lennék nem lenne bátorságom, Betűkből összehordott ágas-bogasságom. Nem sírnál - ha nem lennék - értem S én nem bánnám - de ezt most nem értem. A jelenhez képest lenne csak hiány. Naptól takart részem alatt nem lenne árny, S egy kismadár eggyel kevesebbet szólna, Nem lépnék előre, így sima maradna egy őszi tócsa. Persze csak ha nem mennél arra, Valami hiány érzéstől némán hajtva. Fejedet lógatva néznéd a tócsát ott lennt S belelépnél, hogy azt a furcsa ürességet - amiben épp magadat nézed - szétkend.